"Міліція Волині забезпечить правопорядок та безпеку громадян під час виборів до рад місцевого рівня"

"Міліція Волині забезпечить правопорядок та безпеку громадян під час виборів до рад місцевого рівня"

23.10.15 15:34 0 594
Про це заявив перший заступник начальника Управління Анатолій Петрушин під час відеоселекторної наради у Волинській обласній державній адміністрації. На нараді присутні обговорили питання, що стосувалися забезпечення виборчого процесу на території області та готовності виборчих комісій до виборів.

Проводив нараду з керівниками райдержадміністрацій заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Дмитро Дубняк. Участь у нараді взяли керівництво УМВС, ДСНС, очільник обласної виборчої комісії та керівники управлінь та відомств області, які організаційно забезпечують процес проведення виборів до місцевих рад.

Анатолій Петрушин доповів щодо участі УМВС у забезпеченні виборчого процесу:

- З метою належного забезпечення правопорядку і громадської безпеки під час проведення передвиборчої кампанії та виборів депутатів міських, селищних та сільських рад, УМВС розроблено спеціальний план заходів. До охорони громадського порядку під час виборів, окрім працівників ОВС, також залучатимуть представників Державної служби з надзвичайних ситуацій, прикордонного загону, представників громадських формувань. Окрім того, є порозуміння та співпраця міліції із громадськістю, яка полягає не тільки у виявленні порушень виборчого законодавства, а й у їх профілактиці.

За його словами, із 22 жовтня працівники міліції будуть залучені до служби на виборчих дільницях. Вони забезпечуватимуть правопорядок на виборчих дільницях та здійснюватимуть охорону виборчої документації.

- Ми слідкуватимемо за тим, щоби передвиборча кампанія та безпосередньо процес волевиявлення громадян відбувся виключно у правовому полі. На будь-які порушення міліція реагуватиме миттєво, - додав він.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ