Луцька міська рада серед переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування»

Луцька міська рада серед переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування»

23.10.15 13:34 0 556
22 жовтня, відбулася підсумкова конференція та церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2015 році, який організовує Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Відбір кращих практик цього року проводився за трьома напрямками: «Співробітництво громад: практичні результати і вигоди», «Енергозбереження та енергоефективність», «Стимулювання економічної активності, створення робочих місць». У напрямку «Енергозбереження та енергоефективність» ІІ місце посіла Луцька міська рада «Програма відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами на 2013-2017 роки».

«Конкурс дає можливість активізувати роботу органів місцевого самоврядування, спрямувати свій потенціал на пошук ефективних інноваційних рішень у різних сферах своєї відповідальності», - сказав Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В?ячеслав Негода під час церемонії нагородження.

За його словами, конкурс потрібно проводити щорічно, це стане хорошою традицією для муніципальної спільноти. Перший заступник Міністра висловив подяку Офісу Ради Європи в Україні, Швейцарському бюро співробітництва в Україні та іншим партнерам, які активно працюють у підтримці реформи місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: У Казахстані закрили ...

КОМЕНТАРІ