Депутати обговорили зміни до Положення про Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді

Депутати обговорили зміни до Положення про Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді

23.10.15 09:16 0 568
На своє засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Участь у її роботі взяли депутати Андрій Буй, Олександр Магеровський, Богдан Шиба та Андрій Осіпов.

На розгляд членів комісії було внесено питання “Про затвердження Положення про Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у новій редакції”. Директор центру Ліна Галан поінформувала присутніх про зміни, які пропонується внести до документа. За її словами, вони приводять положення у відповідність до змін внесених у чинні нормативні акти Кабінетом Міністрів України. Вона наголосила, що у документі прописується питання роботи центру з родинами учасників АТО, вимушеними переселенцями з окупованих територій.

Крім того, приводиться у відповідність питання обліку та звітності, питання затвердження положення та штатних розписів тощо.

Після цього члени комісії підтримали запропоновані зміни.

Депутат Андрій Осіпов поінформував присутніх з питання: “Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Луцька” та закликав колег підтримати проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: 25 жовтня ...
Наступна новина: Відкрито кабінет ...

КОМЕНТАРІ