Чернівці: Відремонтовано харчовий блок міської дитячої лікарні

Чернівці: Відремонтовано харчовий блок міської дитячої лікарні

23.10.15 08:42 0 555
У міській дитячій клінічній лікарні повністю відновлено харчовий блок, який щодоби обслуговує від 180 до 190 дітей.

Вартість робіт становила 900 тисяч гривень, виділених із бюджету міста. Також закуплено обладнання вартістю біля ста тисяч гривень.

«Оновлений харчоблок уже не такий енергоємний, до того ж тут зовсім інші санітарні умови, – зазначив міський голова Олексій Каспрук. – Харчових блоків такого рівня у соціальних установах дуже мало. Але нині уже ремонтуються харчоблоки у дитячих садочках і школах, адже від цього напряму залежать здоров'я і безпека чернівецьких дітей. Ми постійно збільшуємо фінансування освіти і медицини, адже розуміємо, що протягом багатьох років ці галузі недоотримували кошти».

«Це приміщення потерпало від вологи, штукатурка і плитка поопадали, усі комунікації поступово зітлівали, витяжка спотворювала зовнішній вигляд фасаду, – каже головний лікар дитячої клінічної лікарні Сергій Сторожук. – Окрім того, працівники власноруч за будь-якої погоди через подвір'я розносили їжу до корпусів. Тепер усі сніданки, обіди та вечері поміщатимуть у термоси і на спеціальному візком підніматимуть ліфтом, а потім коридором доставлятимуть у палати нового корпусу».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комунальники Луцька та ...
Наступна новина: На Вінничині постановою ...

КОМЕНТАРІ