Відкрито кабінет комп’ютерної томографії у Хмельницькій обласній лікарні

Відкрито кабінет комп’ютерної томографії у Хмельницькій обласній лікарні

23.10.15 09:23 0 503
Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний взяв участь у відкритті кабінету комп'ютерної томографії, розташованого у 7 корпусі Хмельницької обласної лікарні.

Ще на початку року йшлося про виділення коштів з обласного бюджету на закупівлю цього дороговартісного апарату, оскільки старий томограф відслужив уже більше 20 років та вичерпав свій ресурс.

За сприяння облдержадміністрації в обласній лікарні встановлено новий оригінальний високоякісний 16-зрізовий томограф японської фірми «ТОSHIBA», вартістю близько 10 мільйонів гривень, аналогів якого немає в області.

Відтепер подоляни матимуть змогу проходити медичні обстеження по новому, значно ліпше і на більш високому рівні. На відміну від приватних закладів, обстеження проводитиметься у дві зміни безкоштовно та цілодобово.

«На закупівлю медичного обладнання в області з початку року виділено більше 60 мільйонів гривень. Медична галузь йде в ногу з часом, модернізується», - сказав Михайло Васильович. Пріоритетним є фінансування закладів охорони здоров'я.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ