Чернігів: Міський голова привітав із професійним святом автомобілістів

Чернігів: Міський голова привітав із професійним святом автомобілістів

23.10.15 14:01 0 576
У Чернігові відбулися урочистості з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника, що відзначатиметься 25 жовтня. Міський голова Олександр Соколов привітав колектив ПАТ "Чернігівавтосервіс".

За словами керівника міста, автотранспортна галузь Чернігова розвивається, удосконалюється мережа міських маршрутів, наголос робиться на розвиток електротранспорту. Зокрема, до кінця цього року завершаться роботи з прокладення нової тролейбусної лінії по вул. 50 років ВЛКСМ, що з'єднає мікрорайон Масани з вул. Рокоссовського.

Крім того, минулого тижня Європейський банк реконструкції та розвитку прийняв рішення про виділення 100 млн євро кредитних коштів містам України на розвиток транспортної інфраструктури.

"Чернігів з кількома містами увійшов у цей проект. Ми очікуємо кредитні кошти з вигідними відсотками на придбання нових тролейбусів, а також реконструкцію контактних тролейбусних мереж і поліпшення центральних автомагістралей міста", - підкреслив міський голова.

О.Соколов поділився, що День автомобіліста і дорожника є близьким для нього святом, оскільки його батько все життя пропрацював водієм. "Це особливе середовище людей – із своїми традиціями, готовністю допомогти, життєвими історіями і гумором, це люди з великої літери", - поділився він.

З нагоди професійного свята почесними грамотами міської ради та виконавчого комітету нагороджено: Наталію Биченок, диспетчера ДП "Пассервіс" ПАТ "Чернігівавтосервіс",

- Сергія Зінов'єва, водія ДП "Пассервіс" ПАТ "Чернігівавтосервіс",

- Бориса Тишика, водія КП "Чернігівське тролейбусне управління".

Оголошено подяки Чернігівського міського голови – Людмилі Лагутіній, кондуктору громадського транспорту КП "Чернігівське тролейбусне управління", Сергію Орлику, водію КП "Чернігівське тролейбусне управління", Ірині Романенко, диспетчеру ПП "Автоера", Івану Сліпченку, водію ТОВ "Пассервіс-Люкс", Наталії Соловей, диспетчеру ДП "Пассервіс" ПАТ "Чернігівавтосервіс", В'ячеславу Щупакіну, водію автотранспортних засобів ФОП Каплюк Б.В.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ