У Вінниці продовжується реалізація пілотного проекту «Схід та Захід – разом» (+фото)

У Вінниці продовжується реалізація пілотного проекту «Схід та Захід – разом» (+фото)

24.10.15 12:39 0 551
В рамках угоди про співробітництво між Вінницьким вищим професійним училищем сфери послуг та Сєвєродонецьким вищим професійним училищем, укладеної у серпні 2015 року, 22 жовтня запроваджено актуальний пілотний проект «Схід та Захід – разом».

Метою проекту є підвищення учнівської активності в навчанні, суспільному житті, співробітництво педагогічних та учнівських колективів, оновлення змісту та форм навчально-виховної роботи на рівні вимог часу.

Першим кроком у реалізації проекту «Схід та Захід – разом» стало проведення телемосту між училищами. Керівники закладів привітали учасників проекту. Учні училищ презентували свої навчальні заклади, професії, які здобувають. Учасники Севердонецького Євроклубу «Шлях до мрії» поділилися досвідом організації роботи.

Наприкінці зустрічі учасники проекту висловили сподівання, що даний телеміст буде корисним для педагогів та учнів, дасть можливість презентувати напрацьований досвід та стане імпульсом для багатьох колег, у прагненнях вийти ще й на міжнародне співробітництво.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ