У Вінницькій області відновлено роботу 11 районних військових комісаріатів (+фото)

У Вінницькій області відновлено роботу 11 районних військових комісаріатів (+фото)

24.10.15 18:03 0 647
Реформи, що відбуваються в державі, в повній мірі стосуються Збройних Сил України в цілому, та системи військових комісаріатів окремо.

У Вінницькій області відновлено роботу 11 районних військових комісаріатів,де створено більше 140 нових робочих місць.

З метою якісної та всебічної підготовки особового складу новостворених військових комісаріатів, Вінницьким обласним військовим комісаром полковником Геннадієм Долгашовим прийнято рішення про проведення інструкторсько-методичного заняття з питань організації заходів повсякденної діяльності, яке відбулось 22 жовтня на базі Жмеринського районного військового комісаріату.

На 7 навчальних місцях під керівництвом досвідчених спеціалістів Вінницького обласного військового комісаріату працівники новостворених РВК отримали необхідні знання з основних напрямків роботи військового комісаріату, з врахуванням специфіки кожного робочого місця.

Керівник занять підполковник Михайло Дзигаленко, підводячи підсумки занять, звернув увагу їх учасників на дотримання правил техніки безпеки, вимог законодавства щодо боротьби з корупцією, дотримання військових статутів та подякував учасникам і організаторам за спільну роботу. Окремо були поставлені задачі районним (міським) військовим комісарам щодо проведення заходів по черговому призову на строкову військову службу та військову службу за контрактом.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські міліціонери ...
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ