У Житомирі реалізовано грант на шкільні підручники для дітей переселенців

У Житомирі реалізовано грант на шкільні підручники для дітей переселенців

24.10.15 08:47 0 549
22 жовтня, в Житомирі завдяки об'єднанню зусиль влади, громадськості та в рамках спільного проекту Міністерства соціальної політики України, громадської ініціативи «КримSOS», Міжнародної організації «Stabilization Support Services» за фінансової підтримки Уряду Великобританії 21 дитина із числа внутрішньо переміщених осіб отримала комплекти шкільних підручників.

Ці діти зараз навчаються у Житомирській загальноосвітній приватній школі І-ІІІ ступенів «Сяйво», яка не перебуває на державному забезпеченні. Завдяки грантовому проекту програми Радників та за підтримки обласної державної адміністрації було виділено кошти на закупівлю більше 100 шкільних підручників.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута разом з Радником Міністра соцполітики з питань вимушених переселенців в Житомирській області Максимом Свірським передали учням нові підручники та побажали, щоб усі отримані знання пішли їм на користь. «Я дуже сподіваюсь, що вам усім дуже комфортно і затишно на Житомирщині, саме для цього ми докладаємо усіх зусиль. Бажаю вам не лише гарно навчатися, але й проводити свій вільний час так, щоб це запам'ятовувалося», – зазначив Ярослав Лагута.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині на ...
Наступна новина: Вінничина: підписано ...

КОМЕНТАРІ