На Житомирщині міліція перевіряє повідомлення про підпал автомобіля

На Житомирщині міліція перевіряє повідомлення про підпал автомобіля

24.10.15 15:12 0 525
Уранці 21 жовтня до Житомирського МВ УМВС надійшло анонімне повідомлення про загоряння автомобіля, який знаходився на одній із станцій технічного обслуговування обласного центру. На місці події працювала слідчо-оперативна група міліції. Розпочато досудове розслідування.

Близько 7 ранку на лінію «102» зателефонував невідомий, який розповів, що на вул. В.Жуйка горить автомобіль Ford.

У ході першочергових заходів міліції було встановлено, що транспортний засіб знаходився на території станції для проведення ремонтних робіт.

Охоронник підприємства розповів міліціонерам, що спостерігав за територією, у тому числі і через відеосистему. Жодних підозрілих ситуацій або сторонніх осіб упродовж ночі він не бачив. Водночас, за словами чоловіка, задимлення, а потім загоряння автомобіля виникло раптово.

Нині за вказаним фактом триває перевірка. Попередня правова кваліфікація події – ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Також встановлено, що вказаний транспортний засіб був без номерних та без ідентифікаційних знаків. Станом на 22 жовтня власник Ford щодо його пошкодження до міліції не звертався.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ