Житомирська область: піротехніками області знищено 7 одиниць вибухонебезпечних предметів часів війни

Житомирська область: піротехніками області знищено 7 одиниць вибухонебезпечних предметів часів війни

24.10.15 08:06 0 489
23 жовтня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищено 7 вибухонебезпечних предметів, що були виявлені напередодні жителями Черняхівського району.

Так, 22 жовтня мешканці смт Черняхів та села Андріївка під час земляних робіт на власних присадибних ділянках натрапили на небезпечні знахідки.

За повідомленнями виїхали фахівці ДСНС. Вони ідентифікували знайдені предмети як 5 артилерійських снарядів різноманітних калібрів, ручна граната Ф-1 та одна 82 мм мінометна міна часів минулої війни.

Загалом з початку року піротехніками Управління ДСНС в області вже знищено понад 1100 одиниць різноманітних вибухонебезпечних предметів, що становили реальну загрозу для життя та здоров’я людей.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині бійці ДСНС ...

КОМЕНТАРІ