В Закарпатській області розповіли як зігрітися взимку й при цьому не спалити будинок – вчили рятувальники мешканців Берегівського району

В Закарпатській області розповіли як зігрітися взимку й при цьому не спалити будинок – вчили рятувальники мешканців Берегівського району

24.10.15 13:35 0 588
До закарпатців невпинно наближається зима – відтак дедалі більшої актуальності набуває дотримання правил пожежної безпеки в холодну пору року. У нашому краї цієї осені вже зареєстровані перші пожежі, спричинені неправильною експлуатацією опалювальних приладів. Зважаючи на це, рятувальники Берегівського району 23 жовтня провели пожежно-профілактичне відпрацювання в с. Запсонь. Допомагали їм у цьому актив села, правоохоронці та соціальні працівники.

Після традиційної наради, проведеної в приміщенні сільської ради, представники ДСНС влаштували обхід дворогосподарств села. Рятувальники відвідали 218 обійсть і зустрілися з їхніми мешканцями. Головною темою профілактичних бесід із людьми стало врахування правил пожежної безпеки при користуванні пічним та електричним опаленням восени та взимку. Зокрема, громадянам розповіли про те, де можна розміщувати опалювальні прилади та як ними користуватися, аби не допустити виникнення пожежі. Також людям у черговий раз озвучили порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Крім цього, учасники відпрацювання зайшли до магазинів та кафетеріїв, розташованих у с. Запсонь, та обговорили з їхніми відвідувачами правила безпечної поведінки. Усього рятувальники поспілкувалися із трьома з половиною сотнями громадян. Не меншу увагу представники ДСНС приділили вихованню молодого покоління. Лекції, на яких серед іншого розглядалися питання дитячих пустощів із вогнем, провели в місцевій загальноосвітній школі та дитячому садочку. Усні розповіді при цьому підкріплювалися наочним зображенням рекомендацій у листівках, які представники ДСНС роздали молоді.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині за умисне ...
Наступна новина: На Тернопіллі діти із смт. ...

КОМЕНТАРІ