В Закарпатській області у с. Лисичево через порушення правил експлуатації пічного опалення горіла літня кухня

В Закарпатській області у с. Лисичево через порушення правил експлуатації пічного опалення горіла літня кухня

24.10.15 15:38 0 591
У ніч на 23 жовтня в с. Лисичево Іршавського району на території приватного обійстя загорілася літня кухня. На момент появи вогню в помешканні перебував 56-річний власник споруди. Чоловік прокинувся, помітив пожежу та о 03:21 повідомив про подію до Служби порятунку «101». Одразу ж після цього він разом із сусідами, які збіглися на місце пожежі, розпочав гасити полум’я підручними засобами.

Через відсутність під’їзду, бійцям державного пожежно-рятувального поста с. Довге, які прибули за викликом для ліквідації вогню, довелося прокладати магістральну лінію через усе обійстя, оскільки літня кухня знаходилася за 30 метрів від вулиці. Незважаючи на труднощі, вже о 04:15 загорання локалізували та о 05:30 – повністю ліквідували.

Імовірно, причиною виникнення пожежі стало порушення правил експлуатації пічного опалення. Як з’ясувалося, напередодні ввечері у зв’язку з мінусовою температурою власник помешкання розтопив грубку. Оскільки димохід не мав протипожежної розділки від перекриття, дерев’яні конструкції нагрілися та спалахнули, що й призвело до пожежі. Завдані стихією збитки оцінюють у 7 тисяч гривень, оскільки вогонь знищив двері, вікна та частину домашнього майна, яке знаходилося у літній кухні. Крім цього, було пошкоджено стіни помешкання.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Луцьк: здійснено демонтажі ...

КОМЕНТАРІ