У Луцьку власники авто вже сплатили 2,5 мільйона гривень транспортного податку

У Луцьку власники авто вже сплатили 2,5 мільйона гривень транспортного податку

24.10.15 17:35 0 629
За дев'ять місяців 2015 року власники авто на території обслуговування луцької ОДПІ сплатили 2,5 мільйона гривень транспортного податку,- повідомляє координаційно – моніторингове управління Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області.

Платниками транспортного податку є фізичні та юридичні особи, в тому числі, нерезиденти, які мають зареєстровані в Україні згідно з чинним законодавством власні легкові автомобілі, які використовувалися до 5 років і мають об'єм циліндрів двигуна понад 3000 куб. см.

Ставка податку встановлюється з розрахунку на календарний рік у розмірі 25 тисяч гривень за кожен легковий автомобіль, що є об'єктом оподаткування.

У Луцькій ОДПІ нагадують, що транспортний податок сплачується в строки сплати податку, встановлені підпунктом 267.8.1 пункту 267.8 статті 267 Податкового кодексу України, а саме:

а) фізичними особами – протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення;

б) юридичними особами – авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом, які відображаються в річній податковій декларації( за І квартал – до 30 квітня, за ІІ квартал – до 30 липня, за ІІІ квартал – до 30 жовтня, за ІV квартал – до 30 січня).

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині на ...

КОМЕНТАРІ