В Луцьку у ДНЗ № 19 відкрили дві додаткові групи

В Луцьку у ДНЗ № 19 відкрили дві додаткові групи

24.10.15 12:13 0 737
В дошкільному навчальному закладі №19 м. Луцька відкрито дві додаткові групи на 40 місць.

Участь у заході взяли Луцький міський голова Микола Романюк, начальник управління освіти Олег Гребенюк, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан, генеральний директор “ПМК-19” Петро Гордійчук, голова міського комітету профспілки працівників освіти Галина Василенко, керівники ДНЗ міста та батьки вихованців садочка № 19.

Відкриття додаткових груп стало можливим за рахунок виведення оренди приватного стоматологічного кабінету та філіалу міської дитячої бібліотеки, які розміщувались у дитячому садочку з 2003 року.

Тепер цей садочок став найбільшим у нашому місті, адже нині у ньому 14 вікових груп і відвідує його більше 400 дітей.

Міський голова Микола Романюк привітав педагогічний колектив і дітей з шньою подією та вручив Подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, якісне виконання службових обов'язків, вагомий внесок у проведення капітального ремонту дошкільного навчального закладу № 19 колективу приватного підприємства “Пересувна механізована колона №19” (директор Брешенкова Тетяна Станіславівна), електрозварнику Олегу Катеринчику, штукатуру Віталію Шумеруку.

Звертаючись до присутніх, начальник управління освіти Олег Гребенюк зазначив, що урочистий момент, адже ми відкриваємо дві додаткові групи. “Цей садок, який є яскравим прикладом того, як виконується програма вивільнення приміщень садочків для того, щоб вони працювали згідно профілю. Ми кілька років тому у цьому ДНЗ відкрили декілька додаткових груп. І от ще дві групи - . Це радісна мить для цього мікрорайону, адже тут багато житлових будинків. Тепер цей заклад наповнинь сміх дітей, які нині перебувають вдома зі своїми мамами і бабусями”, - наголосив він.

Варто зазначити, що на облаштування додаткових груп були залучені кошти в сумі 2,2 мільйони гривень, на які закуплені меблі: дитячі та дорослі столи, ліжка, шафи для одягу, постільна білизна, рушники, халати, спецодяг, посуд на дві групи, додатковий посуд та інвентар на харчоблок ДНЗ.

Крім того, для харчоблоку придбано технологічне обладнання: протирочна овочерізна машина, картоплечистка.

Важливими для подальшої роботи дошкільного закладу стали капітальний ремонт систем каналізації, опалення, водопостачання холодної і гарячої води. Замінено усі вікна на енергозберігаючі. У нові групи придбано кварцувальні лампи. Здійснено реконструкцію туалетних кімнат.

Окрасою садка став новий побудований павільйон для прогулянки дітей, він є зразком для майбутнього облаштування інших павільйонів дошкільного закладу.

Також для присутніх вихованці ДНЗ підготували святкову програму.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині працівники ...

КОМЕНТАРІ