Волейболістки Луцького педколеджу знову перші

Волейболістки Луцького педколеджу знову перші

24.10.15 11:18 0 564
З метою популяризації волейболу серед учнівської та студентської молоді, пропаганди здорового способу життя, масового залучення до регулярних занять фізичними вправами, комітет про фізичній культурі та спорту Луцької міської ради в рамках спартакіади міста 2015 продовжує здійснювати комплекс спортивно-масових заходів з різними категоріями лучан.

21-23 жовтня 2015 року на спортивних майданчиках технічного коледжу Луцького національного технічного університету і Луцького педагогічного коледжу відбулися змагання з волейболу (дівчата) серед команд ІІІ групи (ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації). Участь у змаганнях брали вісім команд навчальних закладів нашого міста. На попередньому етапі шляхом жеребкування команди були поділені на дві групи. В попередніх іграх в одноколовому турнірі до двох перемог визначалися місця команд, які у подальшому у фінальній частині у стикових іграх визначали підсумкові місця команд.

Фінальні ігри відбулися на спортивній базі Луцького педагогічного коледжу. В грі за третє місце, з рахунком 2:1, команда коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (викладач Оксана Тесунова) перемогла команду Волинського державного училища культури та мистецтв імені І.Стравінського (викладач Микола Воробей). А чемпіоном цьогорічного розіграшу серед команд ІІІ групи, як і торік, стала команда Луцького педагогічного коледжу (тренер Володимир Тарасюк), яка впевнено в двох партіях переграла команду технічного коледжу Луцького національного технічного університету (тренер Микола Гамалійчук).

На завершення змагань голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Юрій Волинець нагородив переможців і призерів дипломами.

Наступними завершальними видами змагань спартакіади серед команд ІІІ групи стануть змагання з шахів, шашок і настільного тенісу. Саме вони в підсумку і визначать переможця цьогорічної спартакіади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ