На Хмельниччині в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

24.10.15 09:39 0 463
З 19 по 23 жовтня працівниками 3-го державного пожежно-рятувального загону в усіх загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста Нетішин було організовано проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності. У всіх закладах освіти міста були проведені бесіди, вікторини, конкурси відповідної тематики, організовані екскурсії для дітей до пожежної частини.

Даний захід проводився з метою ознайомлення підростаючого покоління з причинами виникнення пожеж та їх наслідками, навчання дітей правилам поведінки у випадку виникнення будь-якої надзвичайної ситуації.

23 жовтня до вихованців дошкільного навчального закладу № 9 «Вогник» рятувальники завітали на пожежному автомобілі, що миттєво викликало у дітвори купу емоцій і вражень. Під час заходу діти оглянули захисний одяг, в якому вогнеборці рятують людські життя. Також діти ознайомились з можливостями пожежно-рятувального автомобіля. Вогнеборці привернули увагу дітей до питань безпеки життєдіяльності, нагадали учням основні правила поведінки під час подорожі до лісу, при розливу ртуті, при виявленні підозрілих предметів, а також при виникненні пожежі у квартирі.

Під час проведення заходу дітлахи переглянули навчальний відеофільм про діяльність Служби порятунку «101». Традиційно всі бажаючі змогли взяти участь у навчально-пізнавальній вікторині на протипожежну тематику, яку для дітей підготували професіонали рятувальної справи.

Подібні заходи надзвичайно корисні й цікаві для школярів, вони завжди залишаються задоволеними. Завдяки таким зустрічам працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій вдається привернути дитячу увагу до питань безпеки життєдіяльності, донести до них важливість дотримання елементарних правил безпеки життєдіяльності.

3 державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Правоохоронці затримали ...

КОМЕНТАРІ