На Хмельниччині рятувальники спільно з освітянами провели Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині рятувальники спільно з освітянами провели Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

24.10.15 11:09 0 452
В період з 19 по 23 жовтня в рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності до дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів району завітали рятувальники Деражнянського районного сектору ГУ ДСНС області. Працівники ДСНС розповідали школярам про небезпеку поводження з вогнем, до яких наслідків призводять іграшки з ним, та як діяти у разі виникнення пожежі. Не залишились поза увагою такі питання, як виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів тощо.

А 22 жовтня школярі молодших класів Деражнянської загальноосвітньої школи №1 завітали на екскурсію до 11-ї державної пожежно-рятувальної частини аби дізнатися, як несуть службу рятувальники. Тут вогнеборці показали дітям пожежно-рятувальну техніку та спеціальне обладнання за допомогою якого вони ліквідовують пожежі та надзвичайні ситуації різного характеру. Дітлахи мали змогу приміряти захисний одяг пожежних та засоби захисту органів дихання, зору та шкіри.

Дізнавшись ближче про небезпечну роботу рятувальників, діти починають більш відповідально ставитись до правил безпеки.

Учні школи щиро подякували працівникам ДСНС за яскраву екскурсію та пообіцяли дотримуватись правил безпеки життєдіяльності, а також вчити цьому інших.

Деражнянський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: м. Чернігів: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ