На Хмельниччині рятувальники навчали школярів діям у разі виникнення надзвичайних подій

На Хмельниччині рятувальники навчали школярів діям у разі виникнення надзвичайних подій

24.10.15 15:18 0 525
З метою проведення цілеспрямованої роботи з дітьми щодо профілактики травматизму, виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок із дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях, у Полонському районі з 19 по 23 жовтня тривав Тиждень знань із основ безпеки життєдіяльності.

Полонські рятувальники у навчальних закладах цікаво та змістовно донесли як учням, так і педагогам інформацію як треба діяти у разі пожежі, та про порядок їх дій у разі виникнення різних надзвичайних подій. Також рятувальники запросили школярів до себе в гості, де ознайомили вихованців із специфікою роботи оперативно-рятувальної служби, продемонстрували у дії технічне обладнання, що використовують для ліквідації різних надзвичайних подій. Крім того, школярі мали змогу одягти окремі елементи спорядження рятувальників, і на мить, уявити себе справжніми рятувальниками.

Крім того, вчителі проводили відкриті уроки, організовували з дітьми відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги травмованим і потерпілим, в навчальних закладах були проведені виховні години на тему: «Небезпека дитячого травматизму», конкурси, вікторини з питань безпеки життєдіяльності та екскурсії до місцевого підрозділу Служби порятунку.

Полонський РС ГУ ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: В Луцьку представники влади ...

КОМЕНТАРІ