На Хмельниччині на екскурсію до вогнеборців завітали до школярі

На Хмельниччині на екскурсію до вогнеборців завітали до школярі

24.10.15 17:48 0 626
22 жовтня школярі молодших класів Летичівської загальноосвітньої школи №1 завітали на екскурсію до рятувальників 15-ї державної пожежно-рятувальної частини для того, щоб дізнатися, як запобігти лиху та як правильно діяти в разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події.

Тут вогнеборці показали дітям пожежно-рятувальну техніку та спеціальне обладнання, одяг пожежних та засоби захисту від різних видів ураження. Дітям пояснили, що таке вогонь та яку загрозу він несе, нагадали про неприпустимість ігор із сірниками й запальничками, а також повідомили, що у разі виникнення будь-якої надзвичайної події необхідно повідомити про неї дорослим та обов’язково зателефонувати до служби порятунку за номером «101».

Крім того, кожен мав змогу приміряти деякі елементи захисного спорядження вогнеборців, посидіти у пожежному автомобілі.

Дізнавшись ближче про роботу вогнеборців та рятувальників, діти починають більш відповідально ставитись до правил безпеки, а практичні приклади надзвичайних ситуацій, коли дитячі пустощі, або необачність стали причинами надзвичайних подій, навчають дітей цінувати власне життя та життя оточуючих. Діти щиро подякували за яскраву екскурсію та пообіцяли дотримуватись правил пожежної безпеки.

Летичівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ