На Хмельниччині рятувальники навчали школярів,як діяти у разі настання різних надзвичайних ситуацій та провели екскурсію пожежною частиною.

На Хмельниччині рятувальники навчали школярів,як діяти у разі настання різних надзвичайних ситуацій та провели екскурсію пожежною частиною.

24.10.15 12:46 0 461
21 жовтня в рамках акції «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності в дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах» рятувальники завітали до Ізяславської школи-інтернату, де проводився захід на тему: «Запам’ятати потрібно нам: пожежа не виникає сама».

Працівники ДСНС розповіли школярам про вогонь, до чого призводять іграшки з ним, та як діяти у разі виникнення пожежі. Також була проведена тематична вікторина, у якій діти із задоволенням прийняли участь.

22 жовтня в рамках акції в гості до ізяславських рятувальників завітали діти загальноосвітніх шкіл.

Під час екскурсії частиною рятувальники продемонстрували школярам пожежну техніку та обладнання. Діти з цікавістю слухали розповіді працівників ДСНС та запитували про все, що їх цікавило. Кожен з учнів мав змогу відчути себе рятувальником, сівши в кабіну пожежного автомобіля.

Надзвичайники продемонстрували присутнім порядок дій при користуванні вогнегасником. На завершення усім було роздано інформаційні листівки застережливого характеру.

Ізяславський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині внаслідок ДТП ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ