На Хмельниччині триває Тиждень знань із основ безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині триває Тиждень знань із основ безпеки життєдіяльності

24.10.15 14:31 0 549
З метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи з населенням щодо профілактики травматизму невиробничого характеру, виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях, що виникають під час порушень життєвого процесу в побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпеки життєдіяльності населення рятувальники Кам’янеччини в дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах з 19 по 23 жовтня проводять Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Зокрема організовано екскурсії в пожежно-рятувальні підрозділи міста, проводяться відкриті уроки та лекцій із фахівцями Державної служби України з надзвичайних ситуацій, поновляються куточки безпеки життєдіяльності, демонструються навчальні відеофільми.

В рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, 22 жовтня рятувальники відвідали загальноосвітні навчальні заклади в с. Колибаївка та с. Довжок. Учасникам заходу рятувальники продемонстрували техніку та технічне обладнання, розповіли як правильно користуватися вогнегасниками, практично відпрацювали евакуацію дітей, провели розвідку умовної пожежі та пошук потерпілих. Всі бажаючі змогли відчути себе у ролі справжніх рятувальників, примірявши захисні костюми, бойовий одяг та ліквідувавши умовну пожежу.

Працівники «Служби порятунку» звернули увагу присутніх на правила користування електричними приладами, застерегли школярів від небезпечних забав із легкозаймистими речовинами. Також діти дізналися що робити у разі знаходження вибухонебезпечних предметів.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ