В Івано-Франківській області рятують людей і тварин

В Івано-Франківській області рятують людей і тварин

24.10.15 09:04 0 517
Пожежно-рятувальна служба уже давно стала універсальною, тож найчастіше у випадку біди люди телефонують саме на «101». Ситуації, з котрими доводиться стикатися рятувальникам, надзвичайно різні, але усі потребують оперативних та нестандартних рішень, умінь діяти професійно за будь-яких умов.

21 жовтня о 13:06 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про те, що на дах кафе «Талер», що по вулиці Галицькій в обласному центрі, з вікна житлової квартири впав чоловік. Потрібно було зняти його з даху. До місця події негайно виїхало перше відділення частини спеціальної пожежної техніки АРЗ СП У ДСНС в області на автодрабині. Рятувальники за допомогою триколінної драбини піднялися на дах кафе та за допомогою носилок і рятувальної мотузки зняли 30-річного потерпілого. Людину каретою швидкої невідкладної медичної допомоги госпіталізували в обласну клінічну лікарню.

21 жовтня об 11:45 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги з відчинення вхідних дверей квартири по вулиці Хоткевича в Івано–Франківську, оскільки водою затопило мешканців. По прибуттю до місця виклику працівники пожежно-рятувальної служби по автодрабині проникли у квартиру через вікно дев’ятого поверху та відчинили вхідні двері.

21 жовтня о 14:14 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини № 3 м. Галич надійшло повідомлення про те, що в Бурштині по вулиці Стуса на дереві знаходиться кошеня, яке не може самостійно злізти. Рятувальники за допомогою висувної драбини зняли тварину.

21 жовтня о 19:31 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги по вулиці Довга в обласному центрі. З’ясувалося, що в підвалі знаходиться чоловік. Працівники пожежно-рятувальної служби вивели людину на свіже повітря та передали медикам. Від шпиталізації чоловік відмовився.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ