В Івано-Франківській області рятувальники допомагали населенню у побуті

В Івано-Франківській області рятувальники допомагали населенню у побуті

24.10.15 08:06 0 485
20 жовтня о 09:02 до івано-франківських рятувальників за допомогою звернулися медики швидкої. Потрібна була допомога з транспортування 68-річного важкохворого пенсіонера із помешкання на третьому поверсі однієї із дев’ятиповерхівок по вулиці Тролейбусній в обласному центрі.

Працівники групи рятувальних робіт АРЗ СП УДСНС в області на носилках перенесли пацієнта та передали його працівникам швидкої медичної допомоги.

20 жовтня о 09:20 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги з відчинення вхідних дверей однієї із житлових квартир по вулиці Пулюя в Івано-Франківську. Людей непокоїло, що всередині помешкання мав знаходитися 85-річний власник, який не реагує на стукіт в двері та не відповідає на дзвінки доньки.

Працівники групи рятувальних робіт АРЗ СП УДСНС в області в присутності працівників Івано-Франківського МВ УМВС в області, сусідки за допомогою шанцевого інструменту та ручного гідравлічного інструменту відкрили двері. Людини в квартирі не виявили. Місце перебування особи встановлюється.

20 жовтня о 17:43 до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги з відчинення вхідних дверей одного із помешкань на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Стуса в обласному центрі. Там зачинилася дитина.

Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою висувної драбини через вікно проникли в квартиру, де знаходилася трирічна дівчинка, та відчинили вхідні двері.

20 жовтня о 23:20 до калуських рятувальників надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги з відчинення вхідних дверей квартири на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Сівецькій у Калуші. У помешканні знаходилася важкохвора жінка та самостійно не могла відкрити вхідні двері.

Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини № 6 м. Калуш за допомогою шанцевого інструменту відчинили вхідні двері помешкання, де на підлозі виявили 85-річну господиню, яка потребувала медичної допомоги. Потерпілу з діагнозом "перелом верхньої кінцівки" каретою швидкої допомоги було доставлено в Калуську центральну районну лікарню.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині бійці ДСНС ...

КОМЕНТАРІ