На Львівщині правоохоронці розслідують шахрайство з кредитами,які підлеглі брали для свого начальника

На Львівщині правоохоронці розслідують шахрайство з кредитами,які підлеглі брали для свого начальника

24.10.15 16:54 0 491
До Бориславського райвідділу міліції 21 жовтня звернувся 34-річний місцевий мешканець із заявою про те, що став жертвою шахрайства з боку керівника ТзОВ, де колись працював.

Як встановили правоохоронці, ще у 2007 році чоловік, користуючись тим, що підлеглий до певної міри від нього залежний, попросив взяти кредит в одному із банків на суму 150 тисяч гривень. При цьому пообіцяв своєчасно погашати борг. Потерпілий погодився, однак керівник фірми слова не дотримав і кошти банку не повернув.

Крім того, зловмисник ошукав ще трьох своїх колишніх підлеглих. Всі вони брали для нього кредити, і тепер фінансові установи вимагають гроші з них, як з безпосередніх позичальників.

Працівники міліції встановлюють усі обставини подій про які повідомили заявники.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська міліція ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ