У Рівненській області делегація Республіки Польща передала працівникам ДСНС аварійно-рятувальне обладнання

У Рівненській області делегація Республіки Польща передала працівникам ДСНС аварійно-рятувальне обладнання

24.10.15 09:07 0 527
22 жовтня делегація із староства Радомщанського повіту Республіки Польща вручила рятувальникам 3-го державного пожежно-рятувального загону міста Рівне сучасне медичне та аварійно-рятувальне спорядження. Захід відбувся в світлиці Головного управління ДСНС України у Рівненській області за участі віце-старости повіту Роберта Закжевського та керівництва Служби порятунку Рівненщини. Серед переданого обладнання, зокрема, пожежні каски та бойовий одяг рятувальника, бензоріз та аптечки з ліками для надання долікарської допомоги тощо.

Начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук щиро подякував польській делегації за допомогу та запевнив, що нове обладнання вже буде передано безпосередньо в рятувальні підрозділи міста Рівного для покращення виконання співробітниками ДСНС завдань за призначенням.

«З польськими колегами ми тісно співпрацюємо вже багато років. Обмінюємося передовим досвідом у сфері реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації масштабних пожеж. Крім того, вогнеборці Республіки Польща вже неодноразово надавали для наших підрозділів сучасне аварійно-рятувальне обладнання європейського зразку, яке успішно застосовується рятувальниками Рівненщини під час ліквідації пожеж та інших надзвичайних подій», - зазначив очільник Служби порятунку Рівненщини Сергій Крук.

Гості з Польщі відзначили, що їм надзвичайно приємно співпрацювати з рівненськими вогнеборцями і запевнили, що це не остання їхня допомога у зміцненні матеріально-технічної бази Рівненського гарнізону.

В ході візиту польська делегація ознайомилася з умовами несення служби рятувальників, технікою та спорядженням вогнеборців, які вони щоденно використовують у роботі, дізналися про статистику та заходи, що вживаються українськими колегами для запобігання пожеж.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ