У Рівненській області вихованці дитячого садочку побували в гостях у рятувальників

У Рівненській області вихованці дитячого садочку побували в гостях у рятувальників

24.10.15 08:45 0 501
21 жовтня на екскурсію до співробітників 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Корець завітали вихованці дошкільного навчального закладу №3 Корецької міської ради. Діти мали змогу ознайомитись з пожежно-рятувальною технікою і обладнанням, яке використовується під час гасіння пожеж та порятунку людей в різноманітних надзвичайних ситуаціях, а також оглянути приміщення пожежної частини та довідатися про соціально-побутові умови проходження служби. Рятувальники розповіли малечі, як діють у випадку отримання повідомлень про небезпеку та про те, наскільки від їх швидких і професійних дій залежить інколи життя людей, їх добробут та спокій.

Екскурсія була повчальною, корисною та цікавою. Працівники ДСНС у невимушеній ігровій формі нагадали хлопчакам і дівчаткам основні чинники небезпеки осінньо-зимового періоду та порядок дій у разі надзвичайної пригоди. Дітлахи залишилися задоволені. На згадку про екскурсію всі відвідувачі отримали листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності в осінньо-зимовий період.

«Важливість даних заходів полягає, що в ході безпосереднього спілкування з рятувальниками у дітей виховується почуття відповідальності не лише за власну безпеку, а й безпеку суспільну. Наша Служба докладає максимум зусиль, щоб навчити підростаюче покоління з дитинства берегти своє життя та вміло діяти у разі виникнення будь-якої загрози», - зазначив начальник Корецького районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Олександр Боксанчук.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Водіїв,які 19 жовтня ...
Наступна новина: Львівщина: вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ