У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на транспортному підприємстві

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на транспортному підприємстві

24.10.15 09:51 0 528
20 жовтня в місті Березне на території транспортного підприємства «Березнівский агроторговий дім і компанія» співробітники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання з гасіння можливих пожеж та проведення рятувальних робіт.

Відповідно до тактичного задуму, внаслідок порушення протипожежного режиму виникла пожежа в складському приміщенні на площі 30 м.кв. В осередку пожежі можливе перебування одного працівника.

Персонал об’єкту повідомив Службу порятунку за номером «101» про надзвичайну подію та розпочав самостійно боротьбу з вогнем первинними засобами пожежогасіння та евакуацію працівників і матеріальних цінностей. Тим часом черговий підрозділ вогнеборців, що прибув на місце пожежі, задіяв на гасіння умовної пожежі водяні стволи, а також подав додаткові водяні стволи на захист сусідніх приміщень. Завдяки злагодженим діям, умовну пожежу вдалося ліквідувати протягом 20 хвилин та врятувати одного потерпілого.

Під час навчань були відпрацьовані взаємодія підрозділів ДСНС з адміністрацією об’єкта, оперативний план пожежогасіння та спільні накази про організацію взаємодій зі службами міста. Рятувальники провели тренування у проведенні розвідки, оцінки обстановки, прийнятті рішення на ведення оперативних дій, визначення необхідної кількості сил та засобів. Також, були відпрацьовані дії начальників караулів в організації та проведенні пошуково-рятувальних робіт, дотримання особовим складом правил безпеки праці.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області що ...

КОМЕНТАРІ