На Хмельниччині працівники ДАІ затримали п'яного водія із коноплею в салоні

На Хмельниччині працівники ДАІ затримали п'яного водія із коноплею в салоні

24.10.15 12:15 0 493
Подія сталася вночі, близько 03.40 години, поблизу села Михнівка Теофіпольського району.

Працівники Державноінспекції зупинили автомобіль «ВАЗ 2106», який рухався прямо посередині автодороги. Під час перевірки документів 27-річний водій поводився неадекватно: кричав, лаявся, погрожував звільненням з ОВС. Як з'ясувалося, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Теофіпольського райвідділу міліції. Під час огляду автомобіля в багажнику та салоні були виявлені рослини коноплі. Чоловік пояснив, що зірвав їх на звалищі для власного вжитку.

Усі рослини вилучили та направили на експертизу. На порушника склали адміністративний протокол за кермування у нетверезому стані та відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті — позбавлення волі на строк до 3 років. До речі, молодий чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабежі.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у ДНЗ № 19 ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ