На Тернопіллі у Скала-Подільській Степан Барна оглянув реконструйовану паливну та поліклініку

На Тернопіллі у Скала-Подільській Степан Барна оглянув реконструйовану паливну та поліклініку

24.10.15 10:55 0 535
В рамках робочої поїздки голова Тернопільської ОДА Степан Барна і народний депутат України Олег Барна побували у міській поліклініці смт Скала-Подільська Борщівського району. Поспілкувавшись з головним лікарем Мирославом Вараницею та персоналом, очільник області відзначив, що проведений капітальний ремонт із реконструкцією значно покращили умови праці медиків та комфортне перебування для пацієнтів.

Окрім цього, голова обласної державної адміністрації й народний депутат разом із головою райдержадміністрації Людмилою Юзьків, заступником Миколою Будзінським та заступником керівника виконавчого апарату районної ради Павлом Андрушковим відвідали Скала-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат. Посадовці спілкувалися із колективом закладу та пацієнтами.

Особливу увагу Степан Барна звернув на забезпечення соціальних гарантій, створення достойних і комфортних умов життя. А також окреслив стратегію розвитку Тернопільщини на найближчу перспективу наголосивши на тому, що вже вдалося зробити у районах впродовж року.

Очільник області та народний депутат оглянули паливну закладу й запалили факел у встановленому новому котлі, розрахованому на тверде паливо. Будинок-інтернат використовує природній газ, але в нинішніх умовах тут вирішили запровадити й альтернативне опалення, що дасть змогу зекономити кошти. Нагадаємо, 74,4 тисяч гривень було виділено із державного фонду регіонального розвитку для підвищення енергоефективності використання енергоносіїв у даній установі в зимовий період.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: СБУ на Житомирщині ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ