У Рівненській області рятувальники опікуються безпекою вихованців дошкільних закладів

У Рівненській області рятувальники опікуються безпекою вихованців дошкільних закладів

24.10.15 15:24 0 575
23 жовтня співробітники 7-го державного пожежно-рятувального поста села Степань Сарненського району провели відпрацювання документів оперативного реагування в дошкільному навчальному закладі «Сонечко», що в селі Калинівка цього ж району.

В ході відпрацювання особлива увага рятувальників приділялась наявності на об’єкті первинних засобів пожежогасіння, справності автоматичної пожежної сигналізації та електромережі, утримання в належному стані шляхів евакуації.

Крім того, співробітники Держслужби з НС перевірили наявність інструкцій з пожежної безпеки, вчасність проведення інструктажів з обслуговуючим персоналом дитячого закладу. Також у ході відпрацювання документів оперативного реагування здійснювалась перевірка джерел зовнішнього протипожежного водопостачання, зокрема пожежної водойми, яка розташована поблизу об’єкта.

Із керівництвом та обслуговуючим персоналом ДНЗ «Сонечко» рятувальники провели профілактичну бесіду щодо дотримання основних правил пожежної та техногенної безпеки, роз’яснили порядок дій на випадок виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події та вручили пам’ятки, де відображені всі основні правила поведінки в екстрених випадках.

Працівники дошкільного навчального закладу з розумінням віднеслися до проведеної роботи співробітниками ДСНС і подякували за турботу.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ