Чернівецька область: на одній з пожеж,які сталися,загинула жінка

Чернівецька область: на одній з пожеж,які сталися,загинула жінка

24.10.15 08:27 0 536
Протягом минулої доби в Чернівецькій області сталося 3 пожежі, на одній з яких загинула жінка. Трагедія сталася в селі Ванчиківці Новоселицького району. В будинку, де виникла пожежа, проживала пенсіонерка 1941 року народження. За попередніми висновками, жінка намагалася розпалити піч та спричинила при цьому пожежу. Небезпеку помітила мешканка сусіднього будинку, яка побачила, що з вікон іде дим. Сусіди відразу повідомили про пожежу Службу порятунку 101 та зайшли до жінки всередину будинку. Оскільки площа пожежі була незначною, тліли речі на дивані, людям вдалося самотужки ліквідувати пожежу за допомогою підручних засобів до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, проте через пізнє виявлення пожежі врятувати жінку не вдалося. Попередньою причиною виникнення пожежі є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу в місто Новоселиця для встановлення причини смерті.

Ще дві пожежі сталися в селах Великосілля Герцаївського району та Лукавці Вижницького району і в обох випадках горіли літні кухні. Рятувальники, які були направлені за місцем виклику, зберегли від знищення 1 будівлю.

Всього з початку року в Чернівецькій області виникло 743 пожежі, на яких передчасно обірвалося життя 28 людей, ще 18 громадян були травмовані, з них 1 дитина. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: пам’ятайте, що людське необережність є основою причиною виникнення пожеж! Дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть власне життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Водіїв,які 19 жовтня ...

КОМЕНТАРІ