На Хмельниччині рятувальники навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині рятувальники навчали дітей правилам безпеки життєдіяльності

25.10.15 16:01 0 600
На Красилівщині у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах з 19 по 23 жовтня проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Даний захід проводився з метою ознайомлення підростаючого покоління з причинами виникнення пожеж та їх наслідками, навчання дітей правилам поведінки у випадку виникнення будь-якої надзвичайної ситуації.

З учнями загальноосвітніх шкіл рятувальники проводили бесіди на тему: «З вогнем не жартуй!», а також конкурс на кращий малюнок протипожежну тематику.

Під час відкритих уроків та лекцій вогнеборці роз’яснювали школярам основні правила безпечного поводження з вогнем, правила поведінки під час подорожі до лісу, збирання грибів, при виникненні пожежі в квартирі, а також під час розливу ртуті та при виявленні підозрілих предметів.

В 14-й державній пожежно-рятувальній частині м. Красилова та 23-му державному пожежно-рятувальному пості смт. Антоніни протягом тижня для вихованців дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів були проведені екскурсії, під час яких діти оглянули захисний одяг, в якому вогнеборці ліквідовують надзвичайні ситуації та рятують людські життя, а також ознайомились з можливостями пожежно-рятувальної техніки.

Також працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій приділили увагу правилам безпечної поведінки в побуті, особливо у осінньо-зимовий період.

Наприкінці зустрічей аби краще засвоїти отриману інформацію серед учнів та педагогів були розповсюджені листівки та пам’ятки застережного характеру.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ