На Житомирщині міліція затримала грабіжника одразу ж після вчиненого ним злочину

На Житомирщині міліція затримала грабіжника одразу ж після вчиненого ним злочину

25.10.15 14:06 0 549
Чоловіку, який вирвав з рук жінки гаманець у м. Бердичеві, завадили зникнути оперативники карного розшуку. Грабіжника затримано, розпочато відповідне кримінальне провадження.

Близько 19 години 22 жовтня у м. Бердичеві оперативні працівники міліції проводили профілактичне відпрацювання, коли почули жіночий крик про допомогу. Перехожа жінка кричала, що її пограбував невідомий. Одразу ж зреагувавши, правоохоронці побачили чоловіка, який намагався чимдуж зникнути з людного місця. Оперативники швидко його наздогнали і затримали.

Про подію було поінформовано чергову частину Бердичівського міськвідділу міліції. Працівники слідчо-оперативної групи прибули за вказаною адресою та з'ясували, що потерпілою є 35-річна жителька райцентру. Вона заявила, що затриманий оперативниками чоловік щойно вирвав у неї з рук гаманець, в якому знаходилося понад 700 гривень. Викрадену у заявниці річ у затриманого, який виявився безхатченком, вилучили. Для подальшого з'ясування обставин його було доставлено до міськвідділу міліції.

– За фактом грабежу (ст.186 Кримінального кодексу України) було розпочато кримінальне провадження. Чоловіка затримано за ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев.

Відкрите заволодіння чужим майном за чинним законодавством карається штрафними санкціями, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі строком до 4 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Хмельниччина: актуальні ...

КОМЕНТАРІ