На Вінничині голова облдержадміністрації Валерій Коровій представив новопризначеного керівника Іллінецького району (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації Валерій Коровій представив новопризначеного керівника Іллінецького району (+фото)

26.10.15 09:11 0 564
Згідно із розпорядженням Президента України від 23 жовтня 2015 року, головою Іллінецької райдержадміністрації призначено Лисака Андрія Романовича. Нового очільника громаді району 24 жовтня представив керівник Вінниччини Валерій Коровій.

Голова обласної державної адміністрації привітав Андрія Лисака з початком трудової діяльності на високій посаді, відзначивши його чималий досвід у роботі з бюджетними організаціями. «Андрій Романович більше 10 років працював заступником директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. Це найкращий менеджер з організації освітньої галузі у Вінницькій області. Має колосальний досвід в роботі з бюджетними установами, досконало розуміється на бюджетній темі, користується високий рівнем довіри освітянської галузі регіону», - зазначив, представляючи нового керівника району, Валерій Коровій.

Очільник Вінниччини підкреслив, що Іллінецький район має дуже великий потенціал для свого розвитку, відтак висловив сподівання, що з призначенням нового керівника ці можливості будуть реалізовані.

Новопризначений же голова РДА Андрій Лисак, у свою чергу, висловив готовність до конструктивної роботи задля розвитку району. «Я розумію всю відповідальність, яку несу і перед керівництвом держави, і перед громадою Іллінеччини, тому що попереду дійсно складні завдання. І той природний, інтелектуальний та господарський ресурс, який на має Іллінецький район, говорить про вагомий потенціал для того, аби реалізувати засади економічного розвитку, зайнятості людей та соціального захисту», - зауважив Андрій Лисак. А при тому висловив сподівання, що в колі нових колег та партнерів, спільними зусиллями усі питання розвитку району вирішуватимуться професійно та результативно.





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ...
Наступна новина: У Львівській області двоє ...

КОМЕНТАРІ