рятувальники ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди на автотрасі Київ-Чоп

рятувальники ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди на автотрасі Київ-Чоп

26.10.15 11:16 0 719
25 жовтня о 05:45 до Служби порятунку Рівненщини за телефоном «101» надійшло повідомлення, що на 286 км траси Київ-Чоп поблизу села Самостріли Корецького району сталася дорожньо-транспортна пригода і необхідна допомога рятувальників. На місце події терміново виїхало чергове відділення рятувальників 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Корець.

По прибуттю працівники Держслужби з НС встановили, що вантажний автомобіль DAF з причепом, рухаючись в напрямку Києва, здійснив наїзд на відбійник, що розділяє полоси дорожнього руху. Водій вантажівки не постраждав. Внаслідок ДТП деформовані конструкції відбійника частково перегородили одну з полос автотраси. До того ж, з пошкодженого паливного баку вантажівки на дорогу розлилося паливо.

Водяним стволом вогнеборці швидко змили розлите паливо з автотраси, після чого за допомогою аварійно-рятувального обладнання оперативно прибрали пошкоджені конструкції відбійника. Увесь цей час рух на даній ділянці автотраси Київ-Чоп регулювали співробітники Державтоінспекції.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді малолітні ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ