В Івано-Франківській області вогнеборці ліквідували 6 пожеж

В Івано-Франківській області вогнеборці ліквідували 6 пожеж

26.10.15 11:25 0 746
24 жовтня о 19:17 в Калуші по вулиці Біласа і Данилишина горіла суха трава на території місцевого кладовища. Причина виникнення пожежі встановлються.

Того ж дня, в Долині горів скутер «Vieper». Вогнем знищено горючі конструкції транспортного засобу. Причина виникнення пожежі встановлюється.

24 жовтня о 20:31 в селі Красник Верховинського району вогнеборці ліквідовували пожежу, що виникла в одній із господарських споруд. Вогнем знищено господарську споруду на площі 4 м.кв. На пожежі врятовано 1 сусідню господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюються.

25 жовтня о 00:40 в селищі Перегінськ Рожнятівського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покриття на площі 30 м.кв. та перекриття будівлі на площі 5 м.кв., речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано житлову будівлю. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

25 жовтня о 01:55 в селі Дубівці Галицького району горіла недіюча будівля колишнього будинку культури. Вогнем пошкоджено горючі конструкції недіючої будівлі на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

Вже близько 4 години ранку рятувальники обласного центру ліквідували загорання побутового сміття в металевому контейнері на площі 2 м.кв в Івано-Франківську по вулиці Донцова. Причина виникнення пожежі встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліція Волині робить ...

КОМЕНТАРІ