В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння господарської будівлі

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння господарської будівлі

26.10.15 08:30 0 501
25 жовтня о 4:30 на пункт зв’язку 27-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Червоноармійськ надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі, що розташована в с. Теньківка. До служби порятунку «101» зателефонувала власниця палаючого приміщення.

Рятувальники, які прибули до місця виклику, встановили, що вогнем повністю охоплено горище господарської будівлі та частково в середині приміщення, сильне задимлене. Існувала ймовірність перекидання вогню на дах суміжної господарської будівлі.

Завдяки умілим діям бійців ДСНС вже о 05:16 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:40 – повністю ліквідувати. Внаслідок події загиблих та травмованих немає. Однак полум’я устигло знищити будівлю та пошкодити 5 кв. м даху суміжної споруди.

За версією фахівців, попередньо, займання сталось через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

На гасіння пожежі залучалась 1 одиниця техніки та 6 чоловік особового складу 27-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Червоноармійськ.

Остаточна причина пожежі наразі встановлюється.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ