За суботу в аваріях на Вінниччині постраждали п'ятеро людей

За суботу в аваріях на Вінниччині постраждали п'ятеро людей

26.10.15 08:03 0 625
Минулої доби внаслідок чотирьох дорожньо-транспортних пригод, які стались на території Вінниччини, були травмовані: водій, пасажир та три пішохода.

24 жовтня в Хмільнику та Вінниці троє пішоходів були травмовані унаслідок автопригод. По вулиці Ленина м. Хмільник 21-річний скутерист скоїв наїзд на 64-річного чоловіка, внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження.

У Вінниці водій автомобіля "ВАЗ- 21112", рухаючись по вул. Свердлова в районі перехрестя з вул. Понєдєліна, допустив наїзд на 58-річну вінничанку, яка перетинала проїзну частину по розмітці нерегульованого пішохідного переходу справа наліво по ходу руху автомобіля. Травмована жінка госпіталізована до Вінницької міської лікарні ШМД.

24 жовтня о 01.30 год. невстановлений водій, керуючи автомобілем невстановленої марки та моделі, в дворі будинку по вул. Келецькій, 122 в м. Вінниці, допустив наїзд на 44-річного місцевого жителя, внаслідок чого останній з численними тілесними ушкодженнями госпіталізований до відділення хірургії міської лікарні. Після скоєння ДТП водій на автомобілі зник в невідомому напрямку. Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Цього ж дня у аварії, яка сталась у Жмеринському районі постраждали ще двоє людей. Попередньо встановлено, що водій автомобіля "ВАЗ -2107", 44-річний вінничанин, рухаючись по автодорозі в напрямку Могилів-Подільського, біля с. Людавка Жмеринського району виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ -2104» під керуванням 74-річного жителя м. Бар. Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ-2104» та його 68-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані в травматологічне відділення Жмеринської районної лікарні.

Слідчими відділеннями міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За такі правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Прес-служба УМВС Україны

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ