В Житомирській області у Коростені правоохоронці затримали крадіїв телефонного кабелю

В Житомирській області у Коростені правоохоронці затримали крадіїв телефонного кабелю

28.10.15 09:42 0 520
25 жовтня працівники міліції затримали двох місцевих жителів, які причетні до демонтажу повітряних ліній телефонного зв'язку на території Коростеня. Нині за даним фактом проводиться досудове розслідування.

Близько 4 ранку до Коростенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера підприємства зв'язку про крадіжку кабелю телефонної мережі по вул. Черняховського райцентру.

На місце події виїхала-слідчо-оперативна група, працівники якої затримали крадіїв. Ними виявилися двоє місцевих жителів, віком 52 та 33 років, без постійного місця роботи.

Чоловіки свою вину визнали. За словами крадіїв, здобуті та згодом обпалені дроти вони здавали до пунктів прийому металобрухту, а кошти отримані за продаж дротів витрачали на власні потреби, зокрема на продукти харчування.

Як розповів начальник Коростенського МВ Сергій Сидорук, за місцем проживання одного із затриманих було вилучено частину викраденого дроту.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Правоохоронці також перевіряють причетність чоловіків до інших подібних випадків на території району.

За чинним законодавством такі протиправні дії караються штрафом або позбавленням волі строком до 3 років.

Коростенський МВ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ