В Житомирській області у Коростені катання на чужому велосипеді може обернутися чоловікові у 6 років ув'язнення

В Житомирській області у Коростені катання на чужому велосипеді може обернутися чоловікові у 6 років ув'язнення

28.10.15 09:10 0 512
Працівники карного розшуку Коростенського МВ УМВС встановили і затримали чоловіка, який обікрав підвальне приміщення жителя райцентру. За місцем проживання підозрюваного вилучено частину викраденого. Триває досудове розслідування.

До чергової частини Коростенського міськвідділу міліції звернувся 39-річний місцевий житель із заявою про крадіжку з його підсобного приміщення.

На місці події працівники міліції з'ясували, що злодій потрапив до підвалу уночі, зірвавши скобу навісного замка на вхідних дверях. За словами господаря, невідомий викрав електроінструменти, велосипед, консервацію та інше майно загалом на суму понад 8 тисяч гривень.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий 32-річний місцевий житель.

Під час санкціонованого обшуку, проведеного за його місцем проживання, правоохоронці вилучили чуже майно. Підозрюваний зізнався, що частину викраденого встиг продати на ринку.

- Відомості про вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України, - повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Сергій Сидорук.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Коростенський МВ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ