На Вінниччині оперативники фіскальної служби викрили більше 80 кримінальних порушень у сфері оподаткування

На Вінниччині оперативники фіскальної служби викрили більше 80 кримінальних порушень у сфері оподаткування

28.10.15 08:02 0 511
Протягом дев'яти місяців нинішнього року за матеріалами оперативних підрозділів Головного управління ДФС у Вінницькій області розпочато 82 кримінальних провадження, з яких майже половина – тяжкі та особливо тяжкі. Більше 30 з них – за фактами умисного ухилення від сплати податків та зборів, 15 – щодо незаконного обігу підакцизних товарів, 17 – за фактами замаху на розкрадання та розкрадання бюджетних коштів.

10 кримінальних проваджень з початку року направлено до суду, вручено 11 повідомлень про підозру. По кримінальних провадженнях відшкодовано збитків на суму понад 6 млн. грн.

Також протягом січня-вересня цього року з незаконного обігу вилучено товарів на суму близько 12 млн. грн. з них підакцизної продукції – вартістю понад 7,7 млн. грн., конфісковано товарів на загальну суму понад 1,5 млн. грн. Припинено діяльність 3 підпільних цехів по нелегальному виробництву алкогольної продукції.

Кожне викрите кримінальне правопорушення має в кінцевому підсумку забезпечити відшкодування завданих державі внаслідок злочинної діяльності збитків, або ж попередити виведення коштів у тіньовий обіг, відзначає перший заступник начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Віктор Сирватка.

- Результат роботи слідчо-оперативних підрозділів фіскальної служби вимірюється ключовими критеріями: спрямування кримінальних проваджень до суду, міцна доказова база для якісного їх розгляду в суді і, нарешті, повне відшкодування збитків до бюджету, - наголошує Віктор Сирватка. Головне управління ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ