На Вінничині у Тиврівському районі відкрито відреставрований клуб (+фото)

На Вінничині у Тиврівському районі відкрито відреставрований клуб (+фото)

28.10.15 08:47 0 566
Днями в Гришовецькій територіальній громаді Тиврівського району урочисто відкрито сільський клуб.

Будівлю даного закладу, яка була значно пошкоджена в результаті пожежі, повністю реконструйовано і відреставровано.

Вартість виконаних робіт склала близько 1 млн.грн. Зокрема, 480 тис.грн. виділено СФГ «Юність» - голова Щур В.В. Також 200 тис.грн. і 280 тис.грн. виділено відповідно з районного і сільського бюджетів.

Урочистості відбувалися за участі голови райдержадміністрації Леоніда Мачая, заступника голови районної ради Жанни Сілко, меценатів галузі культури, представників громадськості, мешканців села Гришівці.

«Ми відкриваємо новий сучасний культурний об'єкт, який слугуватиме людям, допомагатиме у повсякденному житті, додаватиме привабливості нашому регіону. У непростий час випробувань для нашої країни, дуже важливим є факт спроможності відкриття нового сільського клубу, що стало можливим завдяки поєднанню фінансових ресурсів соціально відповідального бізнесу і бюджетів різних рівнів» - зазначив у вітальному слові голова райдержадміністрації Леонід Мачай.

Гришовецький сільський клуб розрахований на 100 посадкових місць, в ньому функціонує бібліотека, книжковий фонд якої складає 8 тис. примірників,







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ