На Вінничині працівники Державтоінспекції виявили 180 літрів алкоголю сумнівної якості

На Вінничині працівники Державтоінспекції виявили 180 літрів алкоголю сумнівної якості

28.10.15 11:09 0 527
В багажному віділенні рейсового автобусу державтоінспектори виявили 10 ящиків алкоголю без документів. В ящиках були упаковки з написом «Jelzin», в яких знаходилась спиртовмісна рідина.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівниками Державтоінспекції ВДАІ Могилів-Подільського району було зупинено рейсовий автобус, який рухався за маршрутом Могилів-Подільський-Вінниця. В ході огляду багажного відділення автобуса було виявлено 10 ящиків елітного алкоголю сумнівної якості. В кожному ящику містилось 6 упаковок по 3 л. алкоголю у кожній упаковці, загалом в багажному відділені автобуса знаходилось 180 л. алкоголю «Jelzin».

Виявлений вантаж відноситься до категорії підакцизних товарів, кожна пляшка якого повинна мати відповідне маркування, наявність якого підтверджує сплату акцизного збору, легальність ввезення та право реалізації на території держави. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт перевезення алкоголю сумнівної якості без відповідних документів на товар.

По даному факту проводиться перевірка.

СПР УДАІ України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Профтехосвіта Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ