В Закарпатській області в Іршаві безхатченки спричинили пожежу в житловому будинку

В Закарпатській області в Іршаві безхатченки спричинили пожежу в житловому будинку

28.10.15 15:52 0 605
Вранці 25 жовтня в м. Іршава на вул. Білецькій сталася пожежа в одноповерховому житловому будинку. Поки власниця помешкання перебувала за кордоном, будівлю самовільно заселили двоє безхатченків. Саме вони після марних спроб самотужки приборкати полум’я о 09:23 подзвонили до оперативно-рятувальної служби.

На вул. Білецьку негайно прибули бійці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Насамперед вогнеборці кинули свої сили на те, аби локалізувати пожежу й не дати полум’ю поширитися на решту житлового будинку. Зробити це їм вдалося о 09:50 – тим самим бійці ДСНС врятувати приватне помешкання від знищення вогнем. Повністю ліквідувати загорання пожежники змогли через півгодини – о 10:20.

За попередніми даними, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації димаря. Безхатьки, які заселилися до будинку, зробили саморобну грубку – так звану «буржуйку». При цьому трубу від неї чоловіки намагалися приєднати до старого димаря в помешканні. Однак після їхньої роботи дим від «буржуйки» ішов прямо на перекриття, внаслідок чого дерев’яні конструкції загорілися й виникла пожежа. Завдані збитки оцінюються у 3 тисячі гривень, адже вогонь знищив 15 кв. м. покрівлі житлового будинку.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ