В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у прямому ефірі на телебаченні

В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у прямому ефірі на телебаченні

28.10.15 11:37 0 547
Фахівці Управління ДСНС України у Чернівецькій області в рамках співпраці з працівниками засобів масової інформації стали учасниками прямого ефіру на обласному державному телерадіоканалі «Буковина» в програмі «Телевізійна студія А-3». Темою ефіру було «Готовність служб цивільного захисту до дій в осінньо-зимовий період». Участь в програмі взяли начальник Управління цивільного захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації Олексій Гайдай та працівники Управління ДСНС: Василь Бабюк, начальник відділу реагування на НС Управління ДСНС, та Віктор Дяків, т.в.о. начальника відділу організації заходів цивільного захисту населення Управління ДСНС.

На початку програми учасники обговорили ситуацію з ускладнення погодних умов 11 жовтня, яке стало першим випробовуванням цієї осені, а ліквідація наслідків цієї події потребували залучення матеріальних та людських ресурсів. Також під час ефіру Олексій Гайдай розповів про заходи цивільного захисту населення, характерні для даного періоду року. Разом з цим, в ході передачі говорилося і про підготовку служб цивільного захисту до дій під час осінньо-зимового періоду. Так, Василь Бабюк детально розказав про готовність до виконання завдань за призначенням пожежно-рятувальними підрозділами. В свою чергу, Віктор Дяків розповів про постійне проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з громадянами щодо недопущення виникнення пожеж та дій людей в осінньо-зимовий період.

Активними учасниками прямого ефіру були і телеглядачі, які телефонували в студію і задавали власні питання. Так, людей цікавили питання стосовно бомбосховищ та їхньої готовності до прийому людей у разі загрози. На всі питання люди отримали кваліфіковані та вичерпні відповіді.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники Волині ...
Наступна новина: У Тернополі облаштували ще ...

КОМЕНТАРІ