Презентація праць Державного архіву Хмельницької області до 71-ї річниці визволення України від фашистських загарбників

Презентація праць Державного архіву Хмельницької області до 71-ї річниці визволення України від фашистських загарбників

28.10.15 15:33 0 554
26 жовтня вiдбулась презентація книг “Матеріали Кам'янець-Подільської обласної комісії із встановлення і розслідування злочинів нацистів в регіоні (1944-1945 рр.) та «Дунаєвеччина в роки Другої світової війни».

Участь у презентація книг взяли кандидат історичних наук Байдич В. Г., кандидат історичних наук Олійник Ю. В., доктор історичних наук Завальнюк О. М., доктор історичних наук Григоренко О. П., Блажевич Ю.І., архівісти Державногго архіву Хмельницької області, працівники бібліотек м. Хмельницького та ЗМІ.

У збірнику документів і матеріалів «Дунаєвеччина в роки Другої світової війни» розміщені архівні документи, спогади газетні публікації про життя населення Дунаєвеччини в роки Другої світової війни. Видання розраховане на істориків, науковців, краєзнавців, викладачів, студентів, учителів, школярів, усіх, хто цікавиться історією України.

У збірнику документів «Матеріали Кам'янець-Подільської обласної комісії із встановлення та розслідування злочинів нацистів в регіоні (1944-1945 рр.)» вміщено унікальні архівні матеріали в яких задокументовано злочини та збитки завдані нацистами населенню, установам, організаціям і підприємствам регіону в роки Другої світової війни.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ