На Рівненщині інспектори ДАІ затримали водія,який перевозив зброю та наркотики

На Рівненщині інспектори ДАІ затримали водія,який перевозив зброю та наркотики

28.10.15 16:48 0 585
Працівники ДАІ Рівненської області затримали чоловіка, який в салоні легковика перевозив вогнепальну зброю без відповідного дозволу, а також речовину зовні схожу на марихуану.

26 жовтня близько опівночі на вулиці Варшавській в місті Сарни працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107». За кермом легковика перебував 32-річний рівнянин. Під час перевірки реєстраційних документів інспектори ДАІ помітили, що у водія присутні явні ознаки наркотичного сп'яніння, що згодом підтвердила медична експертиза.

Крім цього, під час поверхневого огляду салону автомобіля, на передньому сидінні були помічены магазин з трьома патронами і пістолет марки «Шмайсер», дозволу на зберігання і носіння якого у чоловіка не було.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Сарненського райвідділу міліції, яка, окрім зброї, в автомобілі виявила паперовий згорток з подрібненою речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Усе вилучене працівники міліції направили для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненській області.

Відомості за вказаними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження із зброєю) та частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Прес-служба УДАІ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: рятувальники ...
Наступна новина: Україна повідомила про ...

КОМЕНТАРІ