У Рівненській області семінар для учасників АТО

У Рівненській області семінар для учасників АТО

28.10.15 13:36 0 620
Україна переживає один з найскладніших етапів в історії незалежності. Події, що супроводжуються військовими діями, стосуються кожного жителя. Ті воїни, котрим довелося пройти через пекло бойових дій, продовжуватимуть ще тривалий час подумки переживати ці травмуючі події.

Щоб подолати негативні наслідки психологічних травм необхідна з одного боку, цілеспрямована робота громади, сім'ї, з іншого – професійна допомога кваліфікованих спеціалістів. Головним мотивуючим фактором має стати відновлення власних, в першу чергу, емоційних ресурсів, щоб повернутися до умов мирного життя. Фахівці районного центру зайнятості мають допомогти демобілізованим воїнам у формуванні цілісного та адекватного бачення власних здібностей та можливостей, виробленні навичок постановки та досягнення власних життєвих цілей, формуванні віри у себе та закріпленні наполегливості, виробленні готовності справлятися з труднощами на шляху досягнення мети. Саме з такою метою 23 жовтня у Сарненському районному центрі зайнятості за участю представника консалтингової компанії «Імідж-Партнер» Марії Бугаєнко провели мотиваційний тренінг-семінар «Я це можу» для осіб, які брали участь у бойових діях антитерористичної операції.

Учасники тренінгу працювали із завданнями в методичних матеріалах, намагалися зробити психологічний аналіз своїх можливостей та здібностей, обговорили власні цілі в умовах мирного життя, отримали настанови тренера щодо життєвих перспектив особистості. Марія Бугаєнко намагалася розбудити в серцях присутніх безумовну віру у себе і прагнення досягти поставленої мети. Адже ніхто не змусить людину щось робити, якщо вона сама не матиме до цього бажання.

Усі учасники цього заходу отримали роздаткові матеріали, якими можна скористатися для вирішення актуальних завдань і досягти поставлених цілей.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ