На Рівненщині інспектори ДАІ затримали особу,яка перевозила в авто зброю та наркотики (+фото)

На Рівненщині інспектори ДАІ затримали особу,яка перевозила в авто зброю та наркотики (+фото)

28.10.15 15:20 0 585


Працівники ДАІ Рівненської області затримали чоловіка, який в салоні легковика перевозив вогнепальну зброю, а також речовину зовні схожу на марихуану.

26 жовтня близько опівночі на вулиці Варшавській в місті Сарни працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107». За кермом легковика перебував 32-річний рівнянин. Під час перевірки реєстраційних документів інспектори ДАІ помітили, що у водія присутні явні ознаки наркотичного сп'яніння, що згодом підтвердила медична експертиза.

Крім цього, під час поверхневого огляду салону автомобіля, на передньому сидінні було помічено магазин з патронами і пістолет марки «Шмайсер».



На місце події працівники ДАІ відразу викликали слідчо-оперативну групу Сарненського райвідділу міліції, яка, окрім зброї, в автомобілі виявила паперовий згорток з подрібненою речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Усе вилучене працівники міліції направили для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненській області.

Відомості за вказаними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 263(незаконне поводження із вогнепальною зброєю) та частиною 1 статті 309 (зберігання наркотиків) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: НБУ знизив офіційний курс ...

КОМЕНТАРІ